Verkkokaupan toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan julisteen toimittaja ja myyjä on Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy, y-tunnus 2618817-9. Julistetta myydään yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteen hinta sisältää postituksen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Julistetta tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta tuntematonsotilas2017.fi/juliste.

Asiakkaalle toimitetaan vahvistus tehdystä tilauksesta ja sen ehdoista sähköpostitse tai tilauksen toimitushetkellä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Juliste maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: verkkopankkimaksulla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, POP Pankki) sekä maksukorteilla Visa, MasterCard ja American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusajankohta

Julisteet postitetaan syyskuun 2017 aikana.

Toimitustapa ja toimituskulut

Julisteen hinta sisältää pakkaus- ja postituskulut.

Toimitamme tilauksen postitettuna ostajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa edellä mainittuna toimitusajankohtana.

Vaihto- ja palautusehdot

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Kuluttaja voi peruuttaa tilauksen ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluttua julisteen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään [toimituspaketin mukana tulevalla peruuttamislomakkeella / vapaamuotoisesti sähköpostilla / palautettavan julisteen mukana toimitettavalla ilmoituksella]. Kuluttaja voi myös perua tilauksen ennen tavaran toimittamista.

Mikäli kuluttaja peruuttaa kaupan, juliste tulee palauttaa viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Peruuttamis- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
[Asiakas on vastuussa tuotteen palautuskustannuksista mikäli hän peruuttaa tilauksensa.]

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli juliste on kadonnut kuljetuksen aikana tai vioittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@tuntematonsotilas2017.fi tai postitse:
Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy
Lönnrotinkatu 45
00180 Helsinki

Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tuote ilman aiheetonta viivästystä tavaran vastaanottamisesta. Hyvitämme virheet, jotka ovat tuotteessa sen vastaanottohetkellä.

Jos tuote on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postille. Kuluttaja-asiakas voi ottaa yhteyttä myyjään, mikäli tuote on vioittunut postin kuljetuksessa.

Asiakkaan tulee reklamoida tuotteen virheestä kohtuullisen ajan kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin aina oikeus tehdä virheilmoitus kahden kuukauden kuluessa siitä, kun kuluttaja havaitsi virheen. Virhevastuumme ei koske virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä taikka tuotteen tavanomaisesta kulumisesta.

Tiedustelun/reklamaation yksilöimiseksi asiakkaan tulee ilmoittaa yhteyttä ottaessaan asiakkaan nimi, tilauksen tehneen yhteyshenkilön nimi ja julisteen keräilynumero.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy käsittelee kaikkia tilauksen yhteydessä luovutettuja tietoja luottamuksellisesti ja lainsäädännön sallimissa rajoissa.

Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tilauksen yhteydessä luovutettuja tietoja kolmannelle osapuolelle muuten kuin tuotteen toimittamista varten.