Tuntematon sotilas

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas –elokuva on valmis. Sen tekemiseen on osallistunut tuhansia ihmisiä. Nyt se kokoaa yhteen suuren määrän suomalaisia elokuvateattereihin eri puolilla Suomea. Kiitos.

Ota paikkasi
suomalaisen elokuvan historiassa

Sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus olla osa tätä ainutlaatuista elokuvaa. Elokuvan julisteesta on tehty 100:n kappaleen juhlava ja numeroitu keräilypainos. Keräilyjulisteessa on seuraavien näyttelijöiden nimikirjoitukset:

Eero Aho, Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi, Johannes Holopainen, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Hannes Suominen, Andrei Alén ja Joonas Saartamo. Kaikissa julisteissa on Aku Louhimiehen nimikirjoitus.

Elokuvan nimilogo on kultafolioitu, siinä on lakattu visakoivukehys ja kirkas lasi. Julisteen koko on kehystettynä 75x105cm.

Juliste toimitetaan kehystettynä suoraan tilaajille noin viikon kuluttua tilauksesta. Tilaukseen kuuluu myös Jari Olavi Rantalan teos
Tuntematon sotilas. Elokuvakirja.

Julisteen tilanneiden nimet mainitaan elokuvan verkkosivuilla, ellei ostaja toisin toivo.

Julisteen hinta on 2750 € + alv.

Näitä erikoisjulisteita on 100 kappaletta. Merkittävä osa julisteista on jo myyty. Tilausta tehdessä kannattaa kysyä onko jokin tietty, tilaajalle tai lahjansaajalle kenties erityisen merkittävä numero vielä vapaa.

Uusi Tuntematon sotilas voi olla myös tapa juhlistaa itsenäisyyden juhlavuotta. Lisätietoja oman näytöksen järjestämisestä saa paikallisesta elokuvateatterista.

Aku Louhimiehen elokuva Tuntematon sotilas on virallinen Suomi100-hanke.

Tilaa julisteesi täyttämällä
alla oleva lomake

  • kpl = 2750€ + Alv.
  • Yhteyshenkilö